Thursday, February 25, 2010

Yesterdays és Flamborough Head (Nl) koncert


A kolozsvári Yesterdays zenekar különleges unplugged- vagyis akusztikus koncerttel lép színpadra március 5-én a kolozsvári Soul Club-ban (Szentegyháza utca), vendége a hollandiai Flamborough Head lesz.
Hogy miért különleges ez a koncert? Ha szereted a Pink Floyd-ot, a 70-es évek ízű igényes pop- és rockzenét, akkor ez a koncert igazán Neked szól.
A Yesterdays zenéjébe a www.yesterdays.hu oldalon és a www.myspace.com/bogatiakos oldalon hallgathatsz bele. Sőt, a videóklippjüket itt láthatod: http://www.youtube.com/watch?v=0ce84jpTUu8
A hollandiai Flamborough Head-del a www.flamboroughhead.nl oldalon ismerkedhetsz és zenéjüket a www.myspace.com/flamboroughheadprogfarm is hallhatod!
Belépő elővételben 10 RON, a helyszinen 15 :) Részletekért látogass el a www.yesterdays.hu oldalra!
Ha még előtte ingyenes és élő koncertes ízelítőre vágysz, akkor február 27-én szombaton este 7-től a Mátyás szülőházban nézheted meg a Yesterdays akusztikus műsorát, a Mátyás Napok keretén belül!


2 comments:

  1. Anonymous08:35

    Egy apró kekeckedés: Kolozsváron NINCS Szentegyháza utca. Az illető utcát Szentegyház utcának hívták. Bármely Kolozsvárról szóló könyvben utána lehet nézni... A nevét nem a faluról kapta, hanem az egyházról. Több városban is van ilyen nevű utca (Pécs, Gencsapáti, stb.).
    (Amúgy meg a "Szentegyháza" megnevezés egyféle rövidítése a "Szentegyházasfalu"-nak (a mai Szentegyházát két összeolvadt településalkotja: Szentegyházasfalu+Szentkeresztbánya).)

    ReplyDelete
  2. Köszönöm szépen a pontosítást.
    Viszlát pénteken 19:00-kor a Tükör utcai Soul Clubban.

    ReplyDelete